....

Känner mig handlingsförlamad, jag vet att jag har massor med saker att ta itu med men jag klarar på något sätt inte av det. Det är som att något håller fast mig och jag kommer inte loss. Har avnjutit en härlig brunch med Oskar på förmiddagen. Det är så mysigt när man kan sitta länge och njuta.
Jag hoppas på att jag kommer att ha någon energi lite senare idag, snart ska jag iväg och lämna lite go fika till pappsen, sen ska jag promenera till Lerstenens kontor och skriva på kontrakt. Jag flyttar ju den 1 juli till en trea. Det kommer verkligen att märkas att det är mindre men det är för dyrt att bo kvar här.
Har ingen vidare inspiration till något roligt inlägg just nu. Men vi hörs kanske senare.

Äntligen

Idag kom jag äntligen iväg till gymmet, tränade med Markus och hans kompis Magnus. Jag måste erkänna att innan jag tog stegen ut genom ytterdörren så var jag nervös och jag funderade på att stanna hemma. Jag har inte gymmat på länge nu och dem extra kilona som har satt sig kring höfter och mage gör sig starkt påminda när jag tar mig dem tighta träningskläderna. Kom på mig själv att tänka hur lätt allt kunde vara om man bara kunde tänka på en vältränad och snygg kropp och vips så skulle man få det! Men så lätt är det tyvärr inte, man måste kämpa hårt för att komma i form och det är bara du själv som kan göra något åt det.
Jag har lätt för pendla mellan att gå upp några kilo och ner, jag tyckte att jag höll mig på en hyfsa bra nivå fram tills kärleken kom in i mitt liv. Då blev det mycket god saker och dåliga rutiner, men jag vill bryta dem mönstren nu.
Den här kroppen skulle man inte tacka nej till :-)

Promenix

Nyss hemkommer från en härlig promenad med Carolina i det vackra och härliga vårvädret. Igår gjorde jag och min Älskling en härlig påskmiddag, det var nog mat för ett helt kompani men det var supergott! Nu är jag snart på språng igen, ska jobba fyra timmar. Är inte direkt peppad men jag tänker att det är lite extra klirr i kassan och att det dessutom är storhelg vilket resulterar i bra OB. Hoppas ni får en trevlig påskafton allihopa!

RSS 2.0