God afton....

Valborgsmässoafton.. Vad ska man säga? Fylla, fyrverkerier, brasa, grillning och sång!
Hm.. Ja jag förstår inte riktigt poängen med att dricka för att våren är här?! Känns bara som ett dumt argument och en dålig ursäkt för att hälla i sig en massa alkohol.

Själv har jag feber och har känt mig risig hela dagen. Ont i kroppen och inte alls orkat med så mycket. Typiskt..
Erika kom hit och vi åt lite lunch och klädde barnen för att gå och handla lite middag. Vi grillade hemma hos Erika och tog det väldigt lugnt. Molly och Erika gick ut och lekte ett tag och sen gick vi allihopa och kollade på brasan. Det var en hel del smällare och sånt vilket jag inte gillar, dels skrämmer det mig och jag blir alltid så nojig att någon ska skjuta fel och träffa barnen. Men det gick bra iallafall!

Väl hemma så vägrade barnen att somna och det betydde att jag fick lägga mig med dem, det tog lång tid innan Olivia ville somna. Det kan verkligen vara frustrerande när man själv känner att man behöver sin egna tid.

Igår så handlade jag lite kläder till Molly som har vuxit ur det mesta! Hon fick en söt baddräkt, en kjol, två t-shirts, ett bälte, ett par shorts och ett par fina tights. Så nu har hon lite nya kläder iaf. Hon fyller ju snart 3år så då får hon säkert lite kläder också.

Hoppas nu inte att barnen blir sjuka och att jag blir frisk nu... Vill inte missa mer träning.. Känner mig fet när jag inte får träna!

Nu blire sängen!

Natti

Träningsvärk o trött

Jäklar vilken sjuk träningsvärk jag har i axlarna just nu! Det måste ju betyda att det har gett mig något!
Imorgon ska jag som sagt köra bröst+biceps, håller på att göra ett nytt träningsprogram till mig och Sandra som innefattar mer fria vikter och mindre maskiner. Plus att vi kommer dela upp kroppen mer.

Har tänkt att lägga in en högre växel nu i mitt tränande och det innefattar också att jag ska köra mer fettförbränning. Och om nu den här våren skulle kunna komma ordentligt så betyder det mer promenader. Basse den lilla fjärten har gått ner 5 kg. Tror jag att det var... Så nu kan jag ju inte vara sämre :-P
Det här betyder också att jag kommer att behöva mer barnvaktshjälp, så om någon är sugen på att ställa upp så tveka inte att ringa :-D

Nu till något annat...
Jag funderar starkt på att bli ljusare i håret nu till vår/sommaren.. Funderar på att bli ljusbrun med ljusa slingor. Det betyder också att jag måste ljusa upp mina ögonbryn. För det mesta brukar jag ju ljusa upp mitt hår sommartid. Förra sommaren vart jag ju rödhårig vilket jag trivdes väldigt bra med. Men dem röda pigmenten är svåra att få ur håret så jag tror att jag tänker skippa det. Min kära mor tycker att jag ska spara ut min vanliga hårfärg men jag vet inte ens hur den ser ut längre :-P

Just ja! Kom just på att jag faktiskt fick sålt min Ikea gungstol idag! Yeeehaa! Sjukt skönt att sälja saker faktiskt! Måste komma på lite fler saker jag har som jag kan sälja. Dumt att det bara ska ligga och damma!

Nää nu väntar snart sängen!
PUSS

Njae

Idag har det inte alls blivit någon träning eftersom att jag inte fixade någon barnvakt. Men jag har fått umgås med Erika hela dagen och det är ju inte fyskam det heller ;-)
Imorgon blir det träning i varje fall :-D Det blir bröst, biceps imorgon.

Jag är dödligt trött idag! Och känner mig grymt uppsvullen, har typ ätit hela dagen i princip. Började med lite frukost, sen gick jag och handlade på Ica mariehem och köpte med mig kycklinglår och grekisk potatissallad. Sen var det fika dags men då drack jag bara lite te. Efter det gjorde jag korvstroganoff till middag och Erikas kompis Tony kom också å käkade :-) Det var supertrevligt men Molly vart jätteblyg!

Ikväll blir det en tidig kväll, behöver sömnen!
Nu är det tv som gäller!

Ciao!

Trött

Någon som har ett tips på hur man får tillbaka motivationen? Jag har då ingen aning för just är den som bortblåst. Men jag tackar Gudarna att jag åtminstone inte har tappat motivationen för att träna! Men för allt det andra viktiga i livet så måste jag försöka vinna tillbaka lusten, glöden och passionen.

Barnen sover och jag är svintrött..
Men har fått en del gjort idag faktiskt! Och det känns skönt måste jag säga!

Idag pratade jag även med min styvfarbror Anders som jag tycker så himla mycket om, bara så synd att vi inte träffas så ofta. Men iallafall så kommer han hålla i ett träningsläger i sommar som jag supergärna vill gå på! Och jag ska se till att jag kan gå på det också! Kommer bli hur kul som helst! Någon som vill följa med?

Ikväll blir det en tidig kväll, ska upp tidigt och lämna Molly på dagis och sen hade jag tänkt att träna med Sandra.
Så ser dagen ut, blir även en del plugg också.

PUSS


Måndag

Nu är barnen hemma hos mamma och jag ska snart ge mig av till min arbetsintervju! Jag är sjukligt trött idag eftersom att jag hade svårt att somna igår. Men tillslut lyckades jag även med det.
Idag blir det träning, plugg och städning. Det förstnämnda en aning roligare än det andra...

Jag känner mig smått frustrerad över helgen som vart... Det gav mig inte direkt mer energi som jag behöver just nu.
Har en hel del som jag funderar över men jag kommer ingenstans..
Vet inte riktigt hur jag ska göra med allt, men förhoppningsvis får jag en uppenbarelse på det med..

Snart är det valborg och för första gången på fem år så kommer jag och Basse inte fira den tillsammans. Känns konstigt på något vis men samtidigt är det väl dags att man börjar inse att det är så det kanske kommer att vara. Midsommar pratar vi om att fira tillsammans med det gamla vanliga gänget.

Nä nu ska jag börja röra på mig
Uppdaterar senare!

Söndag

Kylen och frysen är nu packade med mat, jag älskar att ha en massa mat hemma! Minns när jag var mindre och att jag öppnade kylskåpet så var det fullt med mat där inne :-) Då mamma och pappa hade storhandlat en massa, och jag kunde bara välja och vraka vad jag ville äta. Jag och mina kompisar brukade alltid gå hem till mig och fika efter skolan. Ibland lagade vi också mat.. Faan det var tider alltså..
Minns inte exakt vad det var vi brukade laga för nått men gott minns jag att det var iallafall!

Igår var det ju fest för Gizela och Nicklas, det var supertrevligt! Men jag vart alldeles för onykter för mitt eget bästa och det har jag fått lida för hela dagen. Har mått så illa idag så jag knappt orkat med mig själv. Dessutom kom ju barnen och jag skulle ju fixa middagen.. *Pust* åt inte så mycket middag eftersom att jag var tvungen att ta mig en hamburgare på ica maxi! Jag skakade i hela kroppen när jag var o handlade..

Har vart och gått på en lång promenad med underbara Carolina! Är helt slut nu...
Ska nog lägga mig snart..

Känner mig riktigt låg ikväll... Jag vet inte riktigt varför men jag känner mig sorgsen..
Vad kan det bero på? Känns som att jag har ångest över nått men jag vet inte riktigt exakt vad det kan vara, även om jag har mina aningar........

Imorgon så ska mamma passa barnen så att jag kan få plugga ifred och sen så ska jag också på en arbetsintervju.. Ska försöka hinna skriva ut mitt cv och mitt personliga brev så att jag kan söka mina jobb som jag har hittat...

Nä nu ska jag gå och göra nått!

Ciao 


Fredag..

Vårvärme och en alldeles, alldeles, alldeles underbar fredag... Eller??!!
Jo men den har haft sina ljusglimtar!
Dagen började med att jag vaknade flera gånger av att Olivia grät bredvid mig.. Jag fattade ingenting för jag hade aldrig vaknat när Basse kom in och lämnade henne. Sen ringde en kompis och väckte mig men jag var så oerhört seg att jag vill bara sova vidare. Jag klev upp med Olivia och åt lite frukost.. Sen busade vi en stund och myste i soffan.

Efter ett tag var det sovstund igen.. Jag la Olivia och sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde..
Pratade lite i telefon och donade på..
Olivia vaknade efter två timmar och sen var det fika dags! Basse slutade tidigare idag så han hämtade Olivia och då passade jag på att ta en promenad i det fina vårvädret.
Tränade på gymmet, hem till Basse för att passa barnen, åt middag och sen hem igen för att göra mig redo att åka till Carro som fyller år idag! Grattis Fina Carolina!

Hemma igen och allt känns så trist...
Är trött men kan inte sova.. Är uttråkad men vet inte vad jag ska göra..
Det är rörigt här hemma och jag känner mig nedstämd, vilket jag har gjort hela veckan...
Usch jag vet inte vad det beror på..
Men jag har ju mina perioder av mitt dåliga mående..
Hoppas det vänder snart... Är iallafall inte på botten och det är ju bra...

Fikade en massa gosaker hos Carro så jag känner mig uppsvälld och tjock just nu! Bläää
Nää nu ska jag göra nått!

Ciao

:-)

Träningen gick grymt bra idag! Men en kille på gymmet tipsade mig om att jag borde köra betydligt tyngre.. Jag vet att jag borde det men det är svårt att motivera sig själv att köra riktigt tungt när man är ensam. Iallafall för mig. Men det är kanske dags för mig att börja göra det nu. Men jag hade ätit så dåligt idag så på slutet av mitt träningspass så skakade jag!

Har hittat sjukt mycket klänningar som jag vill ha! Ska ju på fest på lördag.. Måste ha något fint att ha på mig..
Men men nu är det dags att fortsätta plugga inför provet imorgon! Håll tummarna att det går bra!

Kram

Promenad

Har suttit och slipat lite på min CV och kollat lite fler jobb som jag tänkte söka! Carro ringde precis och nu ska jag slänga på mig kläderna för att gå ut och gå! Passa på när det är soligt! Halv sex blir det träning med Sandra och efter det hem och plugga!

Uppdaterar senare!

Värdesätt dina vänner...

Finns någon i min närvaro som jag tror tar mig väldigt mycket förgivet.. Det uppskattas inte vill jag lova..
Vet också att jag är dålig på att säga ifrån och det måste jag verkligen bättra mig på.
Jag är inte världens mest perfekta människa men jag hoppas att Ni som är mina vänner vet att jag vill veta om det är något jag gör som ni inte tycker är bra! Att vara en sann vän är också att kunna komma med konstruktiv kritik. Och det ska kunna gå från båda håll. Det är ju viktigt att få veta sina mindre bra egenskaper så att man kan jobba för att dem ska bli bättre.

Ni som är mina vänner, Ni ska veta att jag verkligen Älskar er! Jag uppskattar verkligen att Ni finns i mitt liv. Jag hoppas att jag åtminstone säger det någorlunda mycket. Jag värdesätter er vänskap och jag ska försöka att bli ännu bättre på att tala om det för er. Jag tar er inte förgivet det ska ni veta.

Vänskap är som en relation mellan ett kärlekspar. Man måste vårda den, bekräfta den och ge den näring och kärlek..
Men tyvärr har jag märkt att Någon inte uppskattar min vänskap. Personen verkar tro att jag alltid kommer att finnas där. Men tro mig det kommer jag inte... För varje misstag Du gör skjuter du mig ett steg bort.. När Du väl insett vad du har haft kommer det vara förlorat. För jag behöver inte människor i mitt liv som bara tar o tar men aldrig ger något tillbaka.

Så är det bara!

Ni där ute ta hand om era vänner! Och vårda era vänskapsrelationer. Vänner ska alltid komma före killar, det är min personliga åsikt iallafall!

Godnatt

Bio



Nu på lördag och även på söndag visas Vart är Bus-Alfons på SF! Tror att mamma hade tänkt att ta med Molly dit då. Om inte Basse gör det. Hon vill så gärna gå på bio, min lilla Älskling! Jag hade gärna tagit med henne men jag har inte tid den här lördagen som kommer.

Sen så har hon fått för sig att filmen visas på en restaurang, tror att det är för att vi pratat om förra gången vi var på bio då åt vi nämligen på McDonalds. Men jag har föklarat för henne att det är på bion man ser filmen. Molly är väldigt tydlig med att säga att det bara är hon som ska få gå på bio. Olivia får stanna hemma. Och självklart så ska det vara så.
Molly behöver få sin egentid där bara hon får uppmärksamhet, där hon får bekräftelse på att hon är stor och får göra roliga saker utan att Olivia är med.

Har iallafall pluggat ett tag nu, druckit en massa te med honung i! Men har fortfarande ont i halsen som bara tusan!
Känns lite smådrygt.. Sitter i min pyjamas och borde verkligen gå och sova.. Men jag har inte vett nog att göra det.
Imorgon ska jag med Olivia till BVC för ettårs kontroll. Sen ska jag försöka plugga när hon sover. Klockan tre ska jag och Carro ut och powerwalka så länge jag inte har feber. På kvällen blir det träning med Sandra och sen plugg!

Förresten har jag kommit på lite saker jag önskar mig i födelsedagspresent!
En digitalkamera, en mixer (så att jag kan göra smoothies) Basse fick behålla den. PENGAR!
Fina saker till hemmet!

Nu blir det mer plugg!
PUSS

Suck...

Nu har jag samlat kraft för att sätta mig ner och plugga... Eller egentligen har jag ingen kraft alls. Vill bara lägga mig ner och sova men det måste göras. Jag har laddat upp med en massa onyttigheter, vet att det inte är bra men jag har faan så jävla ont i munnen och halsen och jag behöver snabb energi. Dumt när jag har gått ner men ändå. En dag kan väl ändå inte påverka så mycket?

Nu ska jag sätta mig vid köksbordet tillsammans med en kopp te med honung i, marabous frukt och mandel, kan hända det blir några chips också..

Over and out

Förbannade hals...

Jaha efter att ha avnjutit en väldigt god middag hemma hos Basse så traskade jag till gymmet för att träffa Carro. Vi körde igång lite smått och jag kände hur jag fick allt mer ont i min dumma hals. Kände mig svag och trött idag, inte alls i den form jag ville vara i. Vi körde lite förbränning på slutet.

Hade lyckats med att glömma Ipoden hemma vilket betyder att det inte blev Gossip Girl.. Får se reprisen istället..
Nu sitter jag här och har så förbannat ont i halsen och i min förbannade jävla visdomstand som är på väg upp! Usch va arg jag blir! Jag har inte tid att bli sjuk nu!

Körtlarna i halsen ömmar så fort jag tar på dem och de känns inte alls något vidare. Nää usch vilket dåligt humör jag är på nu! Måste sätta mig och plugga lite ..

Over and Out!

Yeeha



Idag entrar jag gymmet tillsammans med Carro :-) Ska bli så roligt att få träna, konstigt att man kan bli så beroende av träning! Men det är ju åtminstone ett sunt beroende :-D
Som dessutom ger resultat på kroppen!

Och vet ni vad?!?!?! Jag har gått ner ytterligare 0,4 kg! YES!!!!!
Vart tvungen att tjuvväga mig imorse och då fick jag den glada överraskningen, vilket ökar motivationen att fortsätta mot mitt mål! Har dessutom laddat hem ett bra powerwalking program som jag hade tänkt att köra igång med. Bara det inte blir en massa snö och slask så kommer det att bli perfekt!

Kampen fortsätter mot målvikten nu är det bara 4 kg kvar mot det mitt första delmål! Så fort jag blivit av med min extra vikt kommer jag att börja bygga muskler ordentligt! Faan va laddad jag är.
Alla vet att det tar tid att komma iform och dem som säger att dem ska börja sätta igång inför "Summer beach 2009" när det bara är någon månad kvar lurar bara sig själva. Nu är det inte bara någon månad kvar, det finns ju tid. Det jag menar är att jag har hört flera säga det när det är alldeles för lite tid kvar att komma iform. Att svälta sig själv eller att hetsa kroppen till att minska i vikt mår varken kroppen eller själen bra av.

Man bör göra små förändringar åt gången och sen öka på!
Nu ska jag bada med barnen!

Uppdatering kommer senare!

FAAN

Tror Ni att det blev mycket pluggande ikväll??? Svaret är: NEJ
Det blir tokplugg imorgon (söndag).. Ska träna med Carro då kom jag på nu! Jiiippii! Har sällskap :-)
Måste bara ringa o höra så att hon får träna gratis!

Ska bli skönt att träna imorgon, men jag börjar bli sugen på att köra lite mer på IKSU...Men nu i veckan har jag ju inte barnen så då kan jag ju förutom det att jag har fullt upp varenda dag.. Suck...
Måste plugga till båda mina tentor för nu vägrar jag att skjuta upp dem nå mer, sen måste jag skriva klart två arbeten.
Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Och då är ju mina möten inte inräknade..

Ja ja det löser sig..

Vi





Jag och Basse kommer alltid att vara förenade genom våra barn..
Vi har gått igenom både lycka och helvette..
Han har var mitt stora trygghet i fem års tid och han är världens bästa pappa till våra underbara barn.

Även om vi idag inte längre är tillsammans så kommer jag alltid att Älska honom och han kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta..

Vi fick tre barn tillsammans även om Engla inte är med oss så finns hon alltid i våra hjärtan.. Vi kommer alltid att ha ett barn för lite, som tyvärr inte fick stanna hos oss. En sorg och förlust ingen kan förstå så länge man inte vart med om det själv. Jag har nog fortfarande inte bearbetat den sorgen..
Hur kan man någonsin komma över att ens eget barn dör?
Vi hann aldrig med att lära känna Engla utanför magen.. Men jag kände hennes sparkar och jag fick höra hennes hjärta slå. Jag födde henne och det var enormt smärtsamt.. Inte bara förlossningen utan vetskapen att man hade så ont för inget. Hon skulle inte skrika när hon kom ut..

Kommer aldrig glömma när jag låg på förlossningen dagen innan dem skulle sätta igång mig. Det var på kvällen och alla våra nära o kära hade vart förbi och deltagit i vår sorg. Jag hade som vanligt stängt av alla känslor men plötsligt så hörde jag hur en bebis skrek till.. Någon hade blivit förlöst och ett barn hade fått se världen för första gången..
Jag började gråta för att jag visste att imorgon kommer jag också få ett barn, ett barn som inte lever längre..

Men då fanns Basse där vid min sida och höll om mig och tog hand om mig..
Eller rättare sagt vi tog hand om varandra..

Jag är enormt tacksam över att vi fått Molly och Olivia.. Två friska levande barn som vi älskar över allt annat!
Men som sagt kommer det alltid att saknas något..
Brukar bli så arg när människor berättar att dem också fått missfall.. För missfall var det inte.. Jag förstår att det är fruktansvärt jobbigt att få ett missfall men jag personligen räknar missfall som när man får det tidigt i graviditeten. Engla dog i sjunde månaden. Det är inte tidigt..
Jag vet också att dem menar väl men det är jobbigt när dem säger så ändå..

Personligen så brukar jag aldrig jämföra andras sorger. Vi alla tar saker på olika sätt och det Du har vart med om kan vara jättetungt för just Dig medan andra hade tagit det lättare och vice versa. Allas sorger och problem är lika mycket värda. Finns inget värre när man pratar om tråkiga händelser som har hänt i ens liv och säger någon: Ja men vet jag har vart med om något mycket värre! Visst berätta gärna vad du har vart med om men gör det inte till en tävling!
Det är bara sårande..

Engla min älskade dotter..
Mamma tänker på dig och älskar dig..
Önskar så att du hade fått stanna hos mig..
Att jag hade fått se dig växa upp..
Du fattas mig..

Over and Out!

Lördag

Idag kom min käre far hit och hjälpte mig att få upp min stora spegel i köket! Det blev riktigt bra och vi satte också upp en tavellist som mina kokböcker står på. Nu är frågan vart jag ska ha mina stora väggljustakar någonstans och min andra tavellist. Hade tänkt att ha dem i köket men då kom vi på att man hela tiden skulle gå in i dem och det vore ju ingen bra ide´. Så jag får filura lite på det och rådfråga min underbara vän Erika!

Lördagar innebär i det här hushållet att man får äta lite godis och dricka lite läsk! Dock dricks det inte så mycket läsk nuförtiden men Molly får sitt lördagsgodis iallafall. Idag kom ju Simon och hans dotter Hedvig hit och åt taccos med oss. Det var jättetrevligt och barnen lekte väldigt bra ihop! Så det ska vi göra om fler gånger.

Barnen somnade tillsist, dem var rätt upptriggade efter alla nya intryck av nya människor. Men nu sover dem. Hann inte städa så mycket idag men imorgon blir det. Lika bra det eftersom att Olivia stökade ner rejält när hon åt middag.

Nästa vecka har jag massor att göra! Jag har två prov och tre möten så det blir fullt upp. Ja just ja fyra möten har jag till och med. Ska ju på arbetsintervju också! Sen måste jag skicka iväg min jobbansökan och även passa på och ringa mina referenser och checka av så att det är okej fortfarande.

Imorgon ska ju som sagt barnen till Basse så det blir att äta middag där och sen träna. Efter det blir det PLUGG hela kvällen.. Efter Gossip Girl!


Typiskt!

Jag gjorde iordning barnen vid åtta tiden och tänkte att nu ska jag i god lägga dem så kanske jag orkar med att hänga en stund med Clairy efteråt. Barnen hade ju råkat somna alldeles för sent på dagen vilket resulterar i att det blir svårt för dem att somna på kvällen... Iallafall så fick dem sitt kvällsfika, vi borstade tänderna och la oss i sängen! Det blev godnatt visor som jag tyckte att jag sjöng alldeles strålande! Molly ville dock avbryta mig hela tiden för att berätta att hon inte alls kunde somna, Olivia blev triggad av att Molly låg bredvid och ville dra henne i håret och busa. Sen ville hon dessutom ställa sig upp i sängen och peka på allt! Hon har ju upptäckt sitt lilla pekfinger! Mamman (läs jag) ville inte berätta vad allt hette som hon pekade på utan jag ville att hon skulle ligga stilla och somna.

Det blev en kamp och jag lyckades somna flera gånger men vaknade av att Molly frågade: Mamma sover du?
Tillslut så måste dem ha somnat för jag vaknade till och insåg att jag förmodligen hade somnat före båda två. Klockan var tio och Clairy hade skickat ett meddelande om att det blev för sent för att träffas. Jag borde aldrig ha stigit upp för nu är jag hyfsat pigg, vilket inte är så passande!

Olivia är en väldigt olydig liten rackare, hon vill nämligen ta varenda bok jag har i bokhyllan och gärna knyckla ihop dem. Vilket jag inte uppskattar eftersom det är mina skolbäcker som inte är billiga, plus lite skönlitteratur!



Sommaren -08


 För någon månad sen!



Molly sommaren -08


 
Molly för några dagar sen :-)

Älskar er mina underbara barn!

Tröööööööött

Mina ögonlock håller på att falla igen och jag känner mig så oerhört trött och slut... Barnen är också trötta och jag måste nog inse att det blir en väldigt tidig kväll ikväll. Clairy skulle komma förbi då barnen somnat, men jag vet inte om jag kommer orka vara social.. Är typ redo att sova nu, imorgon har vi en del saker att göra innan vi får besök.
Jag ska ta en vända till med dammsugaren och ett svep med moppen och sen ska jag och barnen handla lite inför middagen. Molly ska få sitt lördagsgodis och mamma sin snus ;-)

Känner att jag har ont i halsen också... Hoppas bara att det är för att jag är trött..
Har verkligen inte tid att bli sjuk..
Skit också kom på att jag faan inte har pluggat någonting den här veckan...
Måste bli imorgon om inte ikväll men det kommer jag nog inte palla.... FAAAN nu blev jag på dåligt humör, hur kunde jag skjuta på det såhär länge? Har ju faan tenta på onsdag...

Nä nu ska barnen i säng!


Tjoho

Blev nyss klar med mitt personliga brev och min CV.. Har hittat ett sommarjobb som personlig assistent, ett jobb som jag tror kan passa mig. Sen har jag faktiskt eventuellt fixat lite extra arbete under sommaren. Ska bara få ihop det med barnen så vore det perfekt! Eftersom att det nästan bara var helger! Och det är ju precis det jag vill jobba eftersom att det blir OB-pengar då! Det som hade vart perfekt vore ju om jag kunde få jobba lite mer än bara helger för då behöver jag inte söka det andra jobbet. Jag vill ju helst få ihop några slantar i sommar..

Annars så får jag helt enkelt försöka pyssla ihop det med två jobb, om jag nu får det jag hade tänkt att söka vill säga! Till höst börjar Olivia på dagis och jag sätter mig i skolbänken igen. Det är mycket ämnen jag ska beta av till hösten så det kommer bli tufft! Men det ska gå! Har en praktik och ett prov kvar på uskautbildningen men sen har jag ju kärnämnen jag måste beta av för att få ett fullständigt gymnasiebetyg! När det väl är klart är ju tanken att jag ska söka in på naturbasåret, men jag har inte bestämt mig om jag ska jobba ett år innan jag söker eller inte. Kan vara bra att få lite mer arbetslivserfarenhet också. Tjäna lite pengar och spara undan. För när väl basåret är gjort så är det ju att direkt ansöka till läkarprogrammet. Och det är ju många års studier.

Ibland kan jag bli ledsen över att jag inte gjorde klart gymnasiet, men samtidigt så vet jag att jag var alldeles för skoltrött och mådde inte tillräckligt bra. Det är ju bara synd att det funnits så många mörka perioder i mitt liv efter det också annars kanske jag åtminstone vart inne på läkarprogrammet nu. Men livet är inte spikrakt, iallafall inte för mig. Jag får göra det bästa av situationen helt enkelt och blicka framåt.

Jag vill kunna ha ett jobb som jag trivs med och tjäna mina egna pengar. Vill inte vara beroende av varken en man eller bidrag. Pengar kanske inte gör dig lycklig men det underlättar en hel del måste jag säga.
Att vara ensam med två småbarn och ha en dålig föräldrarpenning är inte lätt men jag klarar mig! Det viktiga i livet är att mina barn mår bra och att vi har ett hem. Finns alldeles för många runt om i världen som inte ens har ett hem att komma till. Man ska vara tacksam för det man har.

Ikväll kommer Clairy förbi, vi ska bara hänga och ta det lugnt!
Imorgon blir det middagsgäster så jag hoppas det blir fint väder ute så att jag kan gå och handla det vi behöver.
Nu ska barnen få bada!

Ciao


Fredag

Igår fick jag ju äntligen träffa min favvo Erika som kikade förbi. Medan hon lekte med barnen passade jag på att städa lite :-) Sen var det lunch dags! Spagetti och köttfärsås blev det på menyn. Jag fortsatte städa och sen fikade vi!
Olivia tryckte utan problem i sig en hel del fudgekakor, men tillslut tog det stopp även för henne.

Gjorde en väldigt god middag som man kan göra oändliga variationer på! Den jag gjorde innehåller harricot, creme fraiche, sambal oelek, citronpeppar, fiskbuljong, lax och västerbottensost.
Supergod!

Ikväll blir det en lugn hemmakväll tillsammans med barnen. Tror att dem ska få bada lite senare idag!
Snart ska jag gå och lägga mig med Olivia en stund, är så trött och förhoppningsvis så är hon det också :-)
Imorgon kommer en killkompis hit med sin dotter, vi ska käka taccos tillsammans. Roligt att ha någon att umgås med som också har barn. Mina vänner som har barn hinner jag sällan träffa, för våra liv ser så olika ut, eller så bor dem så långt bort. Hur som helst blir det trevligt imorgon!

Ska nog ändå ta ett varv till med dammsugaren och även moppa golvet i köket.
Idag blir det att fortsätta ta hand om all tvätt och tvätta. Känns skönt att det är rent och fräscht hemma iallafall.

Hittade ju en hel del grejer jag vill ha på blocket igår! En jättefin vägghylla med förvaring och belysning. Sen hittade jag även en fin schäslong. Soffan som var till blir för dyrt tyvärr.. Så är det att vara ensamstående. Men det kommer att bli bättre.

Nu ska jag vila med barnen!
PUSS


Tystnad

Äntligen sover barnen som gick på någon form av sparenergi eftersom båda två var tröttare än tröttheten själv men ändå ville vara uppe. Det är konstigt hur man kan uppskatta tystnad så mycket som man gör nuförtiden. Jag gillade inte tystnaden förut, idag kan jag omfamna den och ta till vara på den till skillnad från när jag var yngre.

Har ont på min näsa, den får utstå en hel del misshandel från Olivias lilla hand. Den blir riven, nypen och slagen nästan varje dag. Ont gör det och svider som tusan. Hon är en liten argbigga, fast väldigt glad och mysig oftast. Men oj vad hon kan ryta ifrån! Ingen kommer sätta sig på henne iallafall, då kommer dem minsann få veta hut! He he ...
Fantastiskt va olika syskon kan bli, Molly var som en liten ängel som man inte behövde säga till mer än en gång eller två. Hon är fortfarande en ängel som lyssnar vad man säger, otroligt talför och intelligent. Hon var tidig på allt, medan Olivia har mer humör, ta mer plats och tar sin tid. Hon kryper på sitt eget sätt och även om hon är nära på att gå nu så är hon inte ens närheten så snabb som Molly var på att lära. Det är intressant att se hur olika dem är! Jag älskar ju dem lika mycket ändå :-)

Men just nu så njuter jag av tystnad, ska snart krypa ner i sängen bredvid mina små älsklingar och låta John Blund göra sitt jobb. Är sjukt trött och sliten och imorgon har jag städning framför mig. INTE roligt!!!
Hoppas Ni mår bra alla där ute!

PUSS


Onsdag

Hej på Er!

Idag har det vart världens vårväder och det spritter i kroppen när jag tänker på att sommaren snart är här! Gick över en bro idag och fy fan vilken svindel jag fick. Jag började må illa och höll nästan på att ramla på vägen. Jag har verkligen höjdskräck! Sen köpte jag med mig sushi och åkte till mamma för att hämta barnen. Dem hade haft det så bra där :-) Så vi satt ute en tag i det vackra vädret och sen fick Molly vila en stund, jag försökte vila med Olivia men hon den busen ville inte sova! Sen åkte vi hem och jag hämtade mina träningskläder och sen tog vi en promenad till pappa. Där fick barnen middag och jag fick äntligen träna! Härliga känsla! Träffade Basse på gymmet och han var så jävla snygg...

Efter träningen blev det promenad till pappa igen, fick lite middag och sen klädde jag på barnen och gick hem. Nu börjar snart Greys anatomy en av mina andra favoritserier :-) Sen blir det nog en tidig kväll.
Olivia är såååå nära på att gå nu! Min lilla tuta :-D Sen har hon börjat peka på saker som hon vill veta vad det heter.

Nä nu är det tv!

PUSS

Lite bilder igen!


Sötnosarna


En dålig bild på oss alla tre!


Mina älsklingar



Jag

Bjuder på lite fler bilder på skönheterna och en på mig själv, ha ha!
Har spenderat dagen hos mamma och tittat på när Molly lekt med sina stenar och Olivia fick sitta i vagnen och titta på katter :-) Hon är så facinerad av djur, det är roligt! Dock kommer det aldrig att finnas en katt hemma hos mig så länge som jag lever, eftersom att jag inte tål dessa djur. Men en hund skulle vara trevligt, det är iofs väldigt långt bort vill jag lova. Det är nog med två små barn som kräver sin uppmärksamhet. Dessutom är det dyrt med hund och man ska ha tid att uppfostra och gå ut med den.

Barnen ska ju som sagt sova hos Mormor inatt så det känns lite konstigt, men jag vet att dem har de bra där. Hämtar ju dem imorgon. Nu ska jag proppa i mig lite middag och ta en dusch!

PUSS så länge

Vårväder

Vilket underbart väder det är idag! Solen skiner och man kan inte se ett endaste moln på himelen.
Idag var jag nog tröttare än någonsin! Jag var så sliten när barnen väckte mig. Ändå var klockan kvart i nio..
Oftast vaknar jag av att jag har ett finger i ögat eller att någon hoppar på min bröstkorg, ibland är det någon som skriker i mitt öra :-) Men jag skulle ändå inte vilja byta bort det mot något! Mina barn betyder allt och dem gör mig så lycklig.

Dem är ljuspunkten i mitt liv och jag är så tacksam att jag fick två friska levande barn...
Idag ska vi ta det lugnt och om ett tag ska vi ta bussen till mormor. Dem ska få sova där inatt. Så det blir roligt för dem! Molly älskar att vara där och jag tror även att Olivia gör det.
Så snällt utav dem att passa dem.

Nä nu ska vi nog börja göra oss iordning!

Ciao så länge

Kampen

Varje gång jag ska byta blöja på Limpan så är det en kamp! Om hon har bajsat så kämpar jag mot att hon inte ska stoppa sin lilla hand där allt bajs är. Det är inte det lättaste, dels så skriker hon och dessutom så är hon väldigt stark. Hon slåss och sparkas också den lilla skiten!! Inte så skönt att få en redig spark i bröstkorgen, ha ha ha!

Som sagt att vara mamma är inte det lättaste. Ibland är båda ledsna och då får man bära o trösta båda samtidigt. Molly är som tur är väldigt snäll mot Olivia, trots att Olivia river sönder det hon bygger och förstör hennes lekar. Ibland känner jag att jag inte räcker till. Men jag gör mitt bästa och det är huvudsaken. Men det är tufft att vara ensam, även om jag och Basse försöker stödja varandra. Oftast så går det ju bara finfint!

Vi borde gå ut i det vackra vädret, men Olivia är så trött och jag håller på att städa.
Båda barnen är trötta.. Hoppas på att det blir fint väder imorgon så att jag kan gå ut imorrn med barnen.

Nu väntar dammsugaren!

-0,4 kg

Japp idag vägde jag mig och jag hade då minskat -0,4 kg den här veckan! Dock vägde jag mig efter frukost! 
Sen har jag minskat 6 cm i midjan så det händer saker vill jag lova! Det är så roligt! Nu ska jag fortsätta och kämpa på!
Börjar bli rätt less på en hel del av VV:s mat! Men men har man ett mål i sikte så får man stå ut!

Har redan nått mitt ena delmål och det var att komma i mina dyr jeans igen! Och det gör jag nu! Hihi jag är så glad!
Idag ska jag med Carro på IKSU och köra fysträning med mördar Barbro! Vilket jag inte riktigt vet hur det kommer att gå eftersom att jag har dels har träningsvärk i mina biceps och sen har jag typ sträckt mig i vänstra ljumsken!

Men jag får ta det i min egen takt.. Det är ju bara det att det blir så pinsamt om man är den enda som håller på att dö under passet. Men jag har ingen kondition alls nuförtiden. Hade jättebra förut då jag spelade innebandy 4 ggr i veckan.
Nej nu måste jag ta hand om barnen!

Uppdaterar senare!

Blog award



Jag fick tillbaka denna blogaward av underbara Vanessa! Tack gumman! Det betyder mycket :-)
Jag hoppas verkligen att du och Kiana kan komma o hälsa på oss snart! Ni är mer än välkommna att bo här hos mig!

Söndag

Söndagar är Tv-tittandets dag! Då slår jag mig ner i soffan och kollar på min favoritserie GossipGirl och sen lägger jag barnen och kollar på Sanningens Ögonblick.. Det är ett program jag aldrig skulle vilja vara med i.
Har städat lite smått men tog en pause då jag blev lite less på att rensa i min lilla klädkammare. Nu ska jag snart åka iväg och träna fast jag är hur trött som helst! Men man får bra av att röra på sig och jag vet att det kommer kännas super efteråt.

Idag ska jag köra överkropp! Sen blir hem och förbereda middagen så det blir inget två timmarspass idag inte! Tänkte hinna dammsuga också.
Mina godbitar kommer ju snart! Till middag blir det fläskfilé gryta och ris. Tror jag kan bli riktigt gott.
Kanske en lite lättare sallad till det! Min mamma gör världens godaste sallader. Hon har i så mycket gott!
Kiwi, sharonfrukter, färska champinjoner m.m.! Riktigt smarrigt..
Synd bara att det ska vara så dyrt med grönsaker!!
Alla skulle tjäna på att äta nyttig och hälsosam mat! Mer grönt åt folket och framför allt billigare priser!

Nä nu måste jag slänga i mig lite mat innan träningen!
Uppdaterar senare!


Blog award



Jag vill ge den här blog awarden till Vanessa www.mamiliciouz.bloggspot.com och Carolina www.Carpia.blogg.se
och Kelly www.kellybiddle.se

Utmaning

Vart utmanad av Vanessa www.mamiliciouz.blogspot.com




1. Hur gammal är du om fem år? Nästan 31
2.Vem var den sista du träffade? Sandra
3. Hur lång är du? Hemligt
4. Vilken var den senaste film du sett? Pianisten
5. Vem ringde du senast? Basse
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Simon- Har just sett en jätte sorglig film, men dock ett bra slut!
7. Vad är helgens planer? Plugga, umgås med familjen och ta det lugnt.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Olika
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skildes när jag var 19, det vart bäst för båda två :-)
10. När såg du senast din mamma? I fredags
11. Vilken ögonfärg har du? Mörk bruna
12. När vaknade du idag? Vid 11, var så kissnödig
13. Har du någon gång hittat en katt? Aa en död... :-(
14. Vilken är din favoritplats? Där mina nära och kära finns
15. Vilken plats föredrar du minst? Där det inte finns kärlek och värme
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis har jag börjat arbeta som läkare, har ett fast förhållande och bor i stort hus med mina barn.
17. Vad skrämde dig som barn? Att sova
18. Vem fick dig att skratta senast? Sandra
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Hm.. tror jag har en
20. Har du stationär eller bärbar dator? Laptop, plus en mini PC
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast bara trosor, ibland en pyjamas eller ett sexigt nattlinne ;-) Beror på...
22. Hur många kuddar har du i sängen? 6 stycken, jag måste ha massor av kuddar i sängen
23. Hur många landskap har du bott i? 4
24. Har du någon gång spytt på någon?? Jaa! Ha ha
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota hemma, annars alltid strumpor och skor
26. Är du social? För det mesta, men är jag inte på humör så fejkar jag inte. Då håller jag mig för mig själv!
27. Vilken är din favoritglass? Oj! Finns många!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Rest, köpt saker till lägenheten och till mina barn och sparat undan. Skänkt till dem som har det svårt!
29. Tycker du om kinamat? Ja oftast!
30. Tycker du om kaffe? Ibland..
31. Vad dricker du till frukost? Ett glas vatten
32. Sover du på någon särskild sida? På mage, sidan och rygg.. Kan inte riktigt förklara
33. Kan du spela poker? Jo men jag är inget proffs direkt!
34. Tycker du om att mysa? Jag ÄLSKAR att mysa
35. Är du en beroendemänniska? Ja.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? Har 3 st, en i himlen och två här på jorden, kanske en till...
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite spanska, lite norska, lite persiska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Jaa
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet!!!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Barnkläder, saker till hemmet, kläder och skönhetsprodukter till mig :-D
42. Äger du dyra smycken? Japp!
43. Har du någon gång testat narkotika? Ja! Men aldrig mer
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Exotisk lättyoghurt med branflakes
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mina barn och alla mina vänner
46. Välj ett ärr på din kropp? Mitt kejsarsnitt där Molly och Olivia har kommit ut ifrån :-)
47. Vad har du för ringsignal? Vet ej vad den heter, har lite olika
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Massor som mamma o pappa har sparat
49. Flirtar du mycket? Ha ha ha det händer ;-)
50. Vart togs din profilbild? I bilen
51. Kan du byta olja på bilen? Hm.. tror inte det?
52. Har du fått fortkörningsböter? Har inget körkort.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Bakom stängda dörrar
54. Läser du dagstidningen? Ibland..
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Ha ha aa när bilen står stilla
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Minns inte
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En webadress
59. När var du i kyrkan senast? I När jag var på min kompis Calles son´s dop
60. Vilka personer utmanar du? Carolina, Linda och Ni som har en blogg!

Godmorgon på Er

Har haft en alldeles perfekt start på morgonen även om jag hade önskat att jag hade fått sova lite längre! Har ätit lite frukost och suttit lite framför datorn och läst lite bloggar. Det är så roligt att jag har börjat få en massa kommentarer till mina inlägg :-D Det tycker jag om!

Idag kommer barnen hit, det betyder också att jag bjuder Basse på middag! Vi gör alltid så när vi har överlämning på söndagar. Nu den här veckan så blir det plugg och träning, hoppas att jag kommer att ha ork o plugga. Men jag får lov att orka helt enkelt eftersom att jag har en tenta på onsdag nästa vecka och en på fredag. Så det blir perfekt. Jag har gott om tid att plugga till båda. Sen ska jag skriva två uppsatser också.

Om två veckor alltså veckan då jag inte har barnen så kommer det bli mycket roligt som händer! Dels så är jag bjuden till Carolina www.carpia.blogg.se på födelsedagsfika på fredagen och på lördagen har Gizela och hennes Nicklas slagit ihop deras 30 års fester tillsammans. Så det blir jätteroligt!

Nu ska jag sätta mig i soffan och glo lite tv för att samla lite energi till att städa!
Ha en fortsatt bra dag så länge!


Änglar

Jag har nu suttit och googlat på bilder av änglar.. Jag vet precis hur min ängel som jag har tänkt att tatuera in ska se ut, men jag är inte så bra på att rita. Hittar ingen bild som stämmer in på det jag vill ha. Förut hittade jag massa änglar men jag kom inte ihåg adressen till dem sidorna eftersom att det var så länge sedan...

Är så sugen på att göra min tatuering nu, ovanför ängeln ska alla mina barns namn stå! Som en gloria...
Om Ni vet någon sida som har fina änglar, gärna barnänglar så skriv en kommentar!

Jag vill bli rik-NU



Den här sedelbunten skulle ligga fint i plånboken nu, eller varför inte på kontot?
Jag vill shoppa en ny garderob till både mig och barnen och gärna lite grejer till lägenheten..
Men i sinom tid ska jag tjäna bra med pengar jag med! Dessutom kommer jag trivas bra med mitt jobb eftersom att jag satsar på mitt drömyrke! Som då är läkare, de vet ni ju :-P Alla fall ni som känner mig bra!

Övermätt= Ingen bra träning

Blä och usch... Jag är fortfarande mätt efter att ha ätit middag hos pappa idag! Känns inge vidare faktiskt!
Efter många om och men blev det trots allt träning med Sandra och det kändes bra att vi tog oss till gymmet. Dock var båda två övermätta och ville spy hela tiden så det var inte så bra.

Vi körde uppvärmning på löpbandet och sen vart det ett benpass! Imorgon ska vi också träna. Det blir bra det, då har jag tränat 6 ggr den här veckan :-) Inser att jag MÅSTE börja köra cardio nu. Dels för att bränna fett men också för att orka med fotbollen. Angående fotbollen så har jag fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska göra riktigt. Antingen så blir det att jag satsa fullt ut eller så skippar jag det hela. Men jag ska fortsätta träna ett tag till för att se hur det känns.

Jag är ju fortfarande sugen på att köra thaiboxning, dock har jag ingen som har tid/lust att börja träna med mig. Men det är så roligt! Så om det är någon där ute som känner sig manad och peppad, tveka inte på att höra av Er!

Är så trött just nu..
Och förvirrad... Jag vet inte hur något kommer bli och det känns oerhört frustrerande...
Känns som om vad jag än gör eller säger så blir det bara fel...
Det är inte så det ska vara.. Det är inte min mening att det ska bli fel, vi bara missförstår varandra hela tiden....

Hm.. funderar på att ta en tidig kväll ikväll..
Imorgon måste det städas här hemma, även fast det inte är SÅ stökigt...
Drygt...

Hejdå så länge

Lite bilder





Fest hemma hos mig! Här är söta Carro och underbara Erika!



 
Min fantastiska vän Johanna!



 
Min underbart vackra dotter Olivia!

 
Min vackra dotter Molly, på väg till Mormor för påskmiddag!

 
Olivia gillar choklad och russin, hon gillar allt som man kan äta!

Sådär ja! Nu har jag bjudit på lite bilder! Tyvärr har jag ingen digital kamera ännu så alla bilder är tagna med min mobil.
Men jag önskar mig en i födelsedagspresent! *Blink*

Snart ska jag bege mig till pappa för påskmiddag..
Är så trött att jag inte vet om jag kommer orka träna idag..
Men samtidigt så får jag ju otroligt dåligt samvete när jag inte tränar! För i veckan kommer det ju bara bli fyra träningspass.. Än så länge.. Har inte kollat upp alla barnvaktsmöjligheter ännu ;-)

Nää nu ska jag börja göra mig iordning!

Ha en bra påskafton nu!

PUSS

Glad Påsk



Idag har hela familjen vart och ätit god maten hos mamma :-) Det serverades en underbar förrätt med bland annat svampstuvning på murkler och västerbottensost! Mmm.. Smaskens!!
Till varmrätt blev det rökt lammbog och lammstek.. Fantastiskt gott!!

Påskharen kom även förbi och lämnade påskägg till både barnen och deras glada föräldrar!
Men eftersom jag unnade mig rätt fet mat så anstod jag att äta från godiset. Även om jag har 14 points sparade så kändes det onödigt... Five seconds on the lips, a lifetime on the hips ;-) Men gott var det iallafall..
Till efterrätt hade jag med mig mina chokladfudge kakor och även snickerskakor, åt inget av dem heller. Pappa påpekade hur smal jag hade blivit idag, det är så himla roligt att höra. Då blir man mer motiverad att inte äta en massa onödigt skit.. Självklart ska man unna sig då och då men samtidigt kan man ju lika gärna unna sig en god fruktsallad eller en massa goda bär! Kroppen mår ju inte bra av en massa dåligt fett, även om det dåliga fettet oftast är väldigt gott ;.-)!!

Resten av kvällen har jag spenderat framför tv:n.. Sett Underbara älskade! En bra film, dock tycker jag att slutet kunde ha vart annorlunda.
Imorgon är det ev. träning med far och Anki, sen en promenad med Carolina. Hela familjen är även bjudna på middag hos pappa och Anki imorgon så det ska bli så skönt att få bli servad ännu en dag..

Snart är det söndag igen och då kommer barnen hit! Det ska bli mysigt att ha dem här igen, även om man inte får så mycket gjort. Ska nog städa imorgon så det är bortgjort iallafall.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, har handlat och bara tagit det lugnt...
Dags för sängen snart!

Kramar

Skitdag!!

Idag har jag inte alls vart på bra humör! Har fått mens och jag är bara allmänt sur..
Tog en tripp till gymmet och körde överkropp, sen gick jag hem och la mig i soffan och väntade på att jag och Johanna skulle åka till fotbollsträningen. Kändes som att jag inte lyckades med något på hela träningen även fast det inte gick såå dåligt. Fick även en armbåge på käften när vi spelade match och livet kändes mest surt idag...

Men men imorgon är det en ny dag och då får man ta nya tag!
Så enkelt är det med det!
Imorgon ska jag städa och sen har jag möte.. Ska träna med Sandra på kvällen och så får jag se hur jag gör med fotbollsträningen imorgon. Beror på hur mör jag känner mig i kroppen..

Det är ju påsk snart och på fredag ska vi käka middag hos mamma hela familjen och på lördag hos pappa. Känns bra faktiskt, slipper man laga egen mat :-)
Veckorna går så himla snabbt nuförtiden!! Det säger bara svosch och sen har veckan gått.

Nu ska jag duscha och sen blir det o glo lite tv, sen sängen.
Hoppas det är bra väder så att jag kan gå ut och gå med Olivia imorgon.

Hoppas Ni haft en bättre dag än min!
Kramar

Vart tog glöden vägen??

Min glöd som jag hade förra veckan har helt slocknat och kvar är bara aska...
Vad ska man göra då? När man inte brinner längre för det man behöver göra? Åh.. Jag blir så less på mig själv!

Måste hitta tillbaka till det, borde gå och lägga mig också..
Hade svårt att somna igår eftersom att ångesten knackade på min dörr.. Så jobbigt när den kommer och man är alldeles ensam. Men tillslut gick det över och jag kunde lägga mig alldeles för sent..

Somnade en stund med Olivia och drömde en konstig dröm om en trappa.. Jag har ju höjdskräck och den trappan var väldigt hög eller vad man ska säga och plötsligt började den öppna sig så att man kunde ramla ner i intet.. Rätt obehaglig dröm faktiskt. Vaknade helt sömndrucken av att Erika knackade på min dörr.
Vi fikade lite och sysselsatte oss med ... INGENTING.. Vi båda var trötta och rätt uttråkade..
Och inte blev det bättre av vädret som var lika grått och trist som jag kände jag mig..

Så jag började smörja in mig med brun utan sol och fixa och dona medan Erika läste en tidning. Sen tog vi promenad och köpte snus och från början frös jag så in i H-vete men sen svettades jag som en gris.
När våra vägar skilldes så gick jag till gymmet och la mig i solariumet, skönt...
Sen började träna lite smått medan jag väntade på Sandra.

Blev ett rätt bra pass faktiskt! Men jag måste börja köra ännu tyngre känner jag!!
Är rätt slut i kroppen nu eftersom att jag tränade igår också, men det känns bra att jag håller igång nu!
Något som jag fortfarande har passion och glöd för iaf...

Nää nu ska jag slänga mig i soffan och förhoppningsvis tända en brasa på mig själv! Jag behöver lite glöd nu!

Kram


Kalas

Idag vart det kalas trots att Olivia är sjuk! Men det gick bra, hon sov en stund innan och hade fått ipren.
Men man kunde tydligt se att hon var slak! Stackars älsklingen min!
Hon fick fina presenter och kalaset blev lyckat :-)

Själv åt jag knappt något, har aldrig riktigt tyckt om kakor och tårtor! Jag är mer för chips, choklas och annat onyttigt.

Jag och Vanessa har jag hållt på med Viktväktarna och första veckan åt ju jag för mycket points tydligen.  Själv har jag inte vart lika duktig som Vanessa men nu till veckan ska jag skärpa till mig! En gång för alla.. Hoppas jag..
Det har ju vart en hel del som har hänt och det har jag gjort att jag inte mått bra, men nu har jag lämnat det bakom mig och nu ska jag ta tag i det där! Hur som helst så ser jag ändå stora skillnader och jag har minskat flera centimeter i midjan. Så på måndag börjar jag om och ska då endast äta 17 points!

Hade ju tänkt att plugga ikväll efter att barnen somnat men Olivia stackarn hade 41 graders feber.. Hon somnade men vaknade hela tiden. Tillslut så fick jag ner febern men det tog ändå en stund innan hon ville somna. Jag är helt slut nu efter kalas och allt så jag har verkligen behövt tid att vara för mig själv och göra ingenting.

Men nu ska jag snart sova och hoppas att Olivia mår bättre imorgon. Molly har då klarat sig än så länge.
Hoppas att hon slipper bli sjuk!

Imorgon ska barnen till Basse men Olivia ska ju ändå vara här varje dag ändå.
Hade tänkt att träna imorgon också! Hoppas jag hinner med allt jag har planerat.

Godnatt

Ny blogg

Hej Mina Vänner!

Har bestämt mig för att starta en ny blogg på grund av olika anledningar...
Vet nämligen att det finns dem som jag inte vill ska läsa min blogg som har min förra bloggadress.
Så därför börjar jag på en ny kula och det känns bra tycker jag!

Hoppas att Ni fortsätter följa min lilla blogg som handlar om min och mina barns vardag.

Puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0