Tisdag

 

Igår tränade jag bröst och triceps och jag har en skön träningsvärk idag vill jag lova! I förmiddags körde jag ännu ett pass med Carro, rygg och biceps. Som tur var hade vi båda vaknat på en bättre sida idag, igår var båda två rätt sura och orkade knappt surra nåt, vilket är väldigt ovanligt för att vara vi! Imorgon är det dags för att mörda benen igen och det ser jag framemot. Det jag gillar och träna mest är just ben och rygg, sen ska jag iväg på delegering så att jag kan få ge medicin på jobbet.
Är väldigt trött idag eftersom att jag återigen gick och la mig alldeles försent igår. Pratade med Mr.Y igår via Skype och det blev rätt sent, sen pysslade jag om mig själv och mina naglar framför tv:n så klockan hann bli halv tre innan jag kom i säng. Får skylla mig själv helt enkelt. Just nu håller jag på att tvätta och snart är det dags att gå och hämta barnen. Imorgon fyller Basse år och jag funderar på att bjuda honom på middag så att barnen får fira sin pappa. Ikväll kommer kanske en killkompis på besök, vi får se hur pass pigg jag känner mig efter alla bestyr med barnen. Hoppas ni får en trevlig kväll så länge!

Söndagsmiddag!

Nu har vi nyss kommit hem jag och barnen, det känns så bra att ha dem här hos mig igen! Idag vaknade jag rätt sent, en välbehövlig sovmorgon kan man säga ;-) Sen så fick jag besök av två av mina favorit morbröder. Det var jätte roligt att dem kom förbi. Fick skjuts till pappa där jag, barnen, Basse och min bror var bjudna på söndagsmiddag för lite försenat firande av min bror som fyllt år! Det var supergod middag som avslutades med prinsesstårta. Som tur var hann jag städa innan jag skulle iväg så det känns skönt att det är fräscht nu när barnen är här. Nu ska jag natta mina små änglar!
Vi hörs senare!
Min underbara familj! Trots att jag och Basse inte är tillsammans längre så ser jag honom som en del av min familj!

Effektiva jag!

Pust, nyss hemkommen efter en mindre handling med min pappa, råkade dessutom se ett av mina gamla ligg och jag ville inte att han skulle se sig, därför skyndade jag mig in på ICA. Hoppas att han inte såg mig..
Dagen började med att jag åkte till skolan där vi hade föreläsning om naturalism och realismen, sen fika med en klasskompis, stan, studievägledning, körskola, matintag och sen hem för att ta bussen till IKSU. Körde ett bra mördarpass för benen idag! Hoppas på en skön träningsvärk imorgon. Efter det åkte jag direkt till Basse, trodde att jag skulle vara barnvakt men det hade blivit inställt, fick middag ändå. Stannade en stund och lekte med barnen och sen åkte jag handlade lite mat, behöver det inför mitt fem timmar långa prov imorgon. Är rätt trött nu, ska försöka mig på en tidig kväll ikväll. Lite pluggande och sen slappa framför tv:n och fixa med kycklingsallad inför morgondagen.
Jag har en grym energi nu, känner mig stark mentalt och redo för anta nya utmaningar. Jag vill komma någonstans med mitt liv och inget ska hindra mig nu. Peppad som tusan!
Håll tummarna för mig imorgon!
PUSS

God morgon!

Hemkommen från jobbet och kan dessvärre inte lägga mig eftersom att jag måste hämta Olivia om två timmar. Jag hoppas att hon kommer att vilja sova när vi kommer hem, annars kommer mina barn ha en väldigt trött moder idag. Jag har förresten glömt att nämna mitt MVG som jag fick på mitt tal i nationella provet i svenskan! Tjoho vad stolt jag är över mig själv! Min lärare öste en massa beröm över mig, det gjorde verkligen min dag.

Nu har en vecka gått sen Mr.Y lämnade Umeå för Uppsala, måste sägas att det faktiskt inte känts så jobbigt som jag hade trott att det skulle göra! För visst är det så att det brukar vara värst första veckorna? Så om det har gått så här bra hittills, att saknaden inte förtärt mig så borde det ju bara gå bättre, eller? Kanske är det för att jag hade insett att Jag behövde min egna tid och distans till allt för att hitta tillbaka till mig själv som det har känts så lätt? Jag har extremt lätt att tappa fokus och jag behöver öva mig på att ha en balans i mitt liv. Då allt ska få lika mycket tid, fast skolan och barnen ska självklart ha den mesta tiden. Till veckan som kommer har jag tänkt att få lite ordning och struktur i min vardag, det är inget som kommer hända över en natt men det är något som jag tänker jobba på. För jag är viktig, om jag inte prioriterar mig själv, mina mål och drömmar hur ska jag då kunna fungera som en lycklig människa? Jag har också tänkt att jag ska få någon form av ordning på min träning så att jag verkligen kommer igång, under den intensiva period jag och Mr.Y har umgåtts så har ett och annat trivsel kilo kommit till. Inget jag trivs med alls, men sena måltider och en massa mys flera gånger i veckan sätter onekligen sina spår! Det är trots bara att inse att man inte längre är ung 20-åring som har en förbränning på högvarv.

Nu måste jag fika något! Dagen är fylld med aktiviteter som ska utföras och uträttas.

 


...

Det sägs att "lika barn leka bäst" men frågan är väl om det stämmer? Jag kan hålla med om det till en viss del, men vad tråkigt det skulle vara om hela tiden skulle umgicks med människor som tänker precis som en själv, hur skulle vi då kunna ta lärdom av varandra? Det är våra olikheter som gör oss unika, det är dem som får oss att stanna och vilja ha mer.


Jag kan inte låta bli att undra......



Döljer du något för mig? Är det något du inte vill berätta?
Jag tycker inte om halvsanningar, dem förvandlas snabbt till lögner.
Fruktar du min vrede om du berättar sanningen, eller vill du helt enkelt inte dela med dig?
Jag blir sällan arg, men när du inte kan vara ärlig gör du mig förargad.
Det som göms i snö kommer upp i tö, har du hört det ordspråket?

Dina halvsanningar är inte befogade, dem behövs inte.
Sanningen är alltid det enklaste, det är mottagaren som väljer att tolka den.
Små saker dyker upp här och där, och jag undrar varför du har döljt dem för mig?
Låt sanningen vara din motto så slipper det bli missförstånd....


Dofter

Just nu doftar hela lägenheten hemmagjord chokladfudge kaka, som förövrigt gjorde en enorm succe´igår på Ingelas dotters dop. Jag älskar doften av nybakat, det får mig trygg, lugn och harmonisk. Mr Y är ett stort fan av min kaka, han kan trycka i sig en plåt på en dag om man inte hejdar honom. Luktsinnet är något jag tar förgivet, men dem gånger jag är förkyld och inte kan känna varken lukt eller smak så inser jag hur värdefullt det är att ha. Det måste vara fruktansvärt att inte kunna känna varken doft eller smak, inget kan ju bli gott? Hoppas jag aldrig behöver uppleva det.
Annars så är jag trött som vanligt, gick och la mig rätt sent och klev upp i morse för att jobba. Nu är kakan färdig bakad och Basse och barnen kommer snart och hämtar upp mig, vi ska fira mamma som fyllde år igår, dessutom måste vi förbi barnenshus för att kolla på maskeradkläder till barnen.
Hörs senare!

Bye bye Baby....

Idag åkte min baby iväg, kändes så fruktansvärt tungt att säga hejdå... Jag vet att jag har sagt att jag tyckte att det skulle bli skönt att åkte iväg, så att jag skulle få tid att hitta mig själv igen. Det tycker jag fortfarande, men det känns lika tomt, ledsamt, ensamt och tråkigt att han är borta nu. Tiden brukar tendera att gå snabbt och snart är han nog hemma igen, men ni ska veta att det inte känns roligt att lägga sig i en tom säng inatt...
Jag grät efter vi hade kysst varandra en sista gång, under den korta tiden han var här innan det var dags att ta bussen till buss stationen så höll tårarna på att komma. Men jag ville inte att han skulle se hur ledsen jag egentligen var. Jag har iallafall haft sällskap ikväll av Markus, jag har inte behövt vara ensam. Imorgon är det dop för Ingelas senaste underverk Melissa. På kvällen ska jag på jag eventuellt på bio och emellan det ska jag passa barnen medan Basse ska träna. Till veckan har jag massvis med saker att uträtta plus att barnen kommer på söndag. Mamma fyller dessutom år imorgon (läs lördag). På söndag ska jag jobba ett kort pass.
Nu ska jag lägga mig i min stora tomma säng och hoppas att jag får vara med Mr.Y i mina drömmar.
Sov gott!

Onsdag- Bio med Carro

Just nu springer jag omkring och jag gör elva olika saker samtidigt, jag tvättar, hänger upp tvätten, sätter igång diskmaskinen, städar och pluggar samtidigt. Förövrigt är jag ju super trött och skulle mer än gärna lägga mig i sängen och sova en stund. Försöker skriva klart ett arbete i religionen och det är hur mycket som helst, sen så har jag en hel del andra arbeten som ska jag måste skriva. Mr.Y ska laga middag åt mig idag, så det ska bli riktigt skönt att slippa göra det iallafall! Ikväll ska jag få gå på bio med underbara Carolina, hon bjuder :-) Vilka fina vänner jag har va?! Haha hon ville bjuda igen eftersom att jag har bjudit henne på så mycket mat :-)
Nä mina vänner, det här blev ett kort och ointressant inlägg!
Skriver mera senare

RSS 2.0