Sommarvärme och möbelmontering

Efter väldigt få timmars sömn så vaknade jag av att Clairy knackade på dörren.. Hon skulle komma för att hämta soffan hon köpt. Lite halvt sömndrucken kom jag mig upp och medan jag passade Olivia så hjälpte Basse Clairy med soffan. Tur att vi alla bor nära varandra :-D

Sen vart det väldigt segt men tillslut lyckades jag, Erika, Lilla O och Basse ta oss till stranden. Min tv har också hunnit komma men tyvärr så blev det en massa strul med det men den kommer till min dörr på måndag förmiddag. Måste se om jag kan charma någon som kan komma och sätta upp väggfästena så att jag kan få upp tv:n.

Just nu står det en massa soffdelar på mitt vardagsrumsgolv så nu blir det soffmontering för resten av kvällen :-s

Uppdaterar mer senare!

PUSS

KAOS

Just nu så är jag inte alls sugen på att ta hem någon på besök eftersom att mitt hem numera liknar ett battle field istället för ett hem..Det råder stor oreda här hemma nu vill jag lova och sakerna står huller om buller! Men soffan är såld och nu är det bara tv:n kvar som jag måste få iväg!

Har inhandlat lite grejer idag några saker till hallen och en superfin byrå som både jag och Carro var överrens om att den gick in i facket shabby chic :-) Men mina vänner så snart jag har fått ordning i kaoset så har jag tänkt att styra upp något. Nu var det alldeles för längesedan det hände något roligt! Jag börjar bli sjukt sugen på en tjejfest igen :-) Middag och förfest som avslutas med utgång! Vad säger ni Brudar? Det låter väl som en bra ide´!

Molly är med Leif och mamma ute i deras stuga som dem har hyrt så det är bara jag och Olivia som är hemma. Numera går hon under namnet "Lilla O".. Hihi det var Molly som började kalla henne det!

Imorgon ska jag iväg och fixa naglarna och förhoppningsvis är det strålande sol även imorgon! Hade tänkt mig att ta en promenad eftersom att det blir så sent att dra iväg till stranden.
Men på lördag kan det nog bli ett strandbesök om jag har tur :-)

Nu ska jag krypa ner i min säng bredvid min lilla skönhet!

Sov gott allihopa!

Shopping spree

Jag tror att jag har fått shopping bakterien...
Ny soffa på intågande, massor av nya kläder,skor, och nu funderar jag på en ny tv...
Soffan kommer att bli sjukt nice och utefter den kommer jag ändra om lite här hemma.

Så är det någon som är sugen på att köpa min soffa så släng iväg en kommentar med mail adress eller dylikt.
Idag var jag även med Johanna och shoppade lite BOOM och EXPO.. Det blev två vita korgar till badrummet och en ny uppsättning bestick och tallrikar till köket. Tallrikarna är skitsnygga, svarta med svarta rosor i blankt tryck!

Hittade ett superfint väggskåp på MIO som jag är sugen på också men vi får se hur det blir med det, för nu om jag införskaffar mig en ny tv så kommer jag att behöva en tv-bänk så det blir ju lite pengar där med..

Men det kommer att ordna sig så småningom! :-)
Nu håller mina barn på att dö av trötthet!
 Hörs senare!

Uppfräschning



Egentligen hade jag tänkt att jag skulle fixa min naglar redan på torsdag innan midsommar, men eftersom att tiden var ganska sent och vi ska åka ut till stugan så får det bli efter midsommar istället. Dock ska jag inte göra sånna här naglar som på bilden utan jag ska göra en hederlig fransk manikyr.. Känns fräscht att ha det nu på sommaren.



Megan Fox är en av dem sexigaste och snyggaste kvinnliga skådespelerskor enligt min mening. Hon var grymt het i Transformers! Hon har riktigt fint hår också! Ska ta och boka en tid hos frisören för att fixa till håret också. Känner att jag behöver förnya mig lite.. Brukar alltid vilja vara ljusare på sommaren. Dock måste jag bleka ögonbrynen för jag tycker inte att det är snyggt att ha vara ljus och ha svarta ögonbryn. En bekant till mig som är hudterapeut ska hjälpa mig det :-) Alltid bra att ha kontakter ju :-D

Har en sjuk träningsvärk i ryggen idag och det är riktigt skönt måste jag säga :-) Idag blir det gym med Markus
Nu ska jag sätta igång och göra iordning middagen, idag blir det fläskpannkaka med lingonsylt. Igår vart det fisksoppa och den var supergod!

PUSS så länge

Jag har vaknat ur dvalan

Jag har legat i någon form av dvala då jag inte har känt någon som helst träningsglädje eller lust. Men idag åkte jag till IKSU och mötte upp Anneli för ett ryggpass. Trots en månads frånvaro från träning så kände jag min ändå stark och jag tyckte passet gick riktigt bra! Jag körde strikt och kontrollerat och jag kände att jag fick kontakt med musklerna.

Imorgon blir det dock träning på tenton med Markus eftersom att jag inte kommer hinna träna med Anneli på IKSU, men på onsdag så ska vi köra igen jag och Anneli och då är det ben som ligger på schemat. Borde försöka leta reda på min träningsdagbok, har ju två stycken men den ena har jag inte den blekaste var den kan vara, den andra har jag väl ett någorlunda hum om vart den kan vara.

Just nu ligger jag i soffan med minidatorn och väntar på att Paradise Hotel ska börja..
Imorgon hoppas jag att det kan bli lite bättre väder så att jag kan ta en promenad med Carro också! Har vart lite dåligt med promenader på slutet faktiskt..

Nä nu ska jag njuta lite av att barnen sover och jag har lite egen tid för mig själv...

PUSS o KRAM

Sv: Angående min mamma som har cancer

Hade fått en fråga om hur det var med min mamma och jag tackar dig som frågade om det :-) Visst kan vissa se det som personligt men jag svarar gärna på frågor för det vet jag att min mamma tycker är helt okej.

Min mamma har cancer i i princip hela skelettet och även i levern. Det började i bröstet och det visade sig att det hade spridit sig. När min mamma fick sin diagnos hösten 2006 så var hon i väldigt dåligt skick.. Men hon svarade bra på behandlingen och metastaserna har inte vuxit. Idag är hon ju sjukpensionär och mår hyfsat bra, hon har väldigt ont i perioder och går på en massa mediciner.. Men hon är en fighter och jag är stolt över henne. Trots sin dödliga sjukdom har hon lyckats leva i tre år efter sin diagnos. Hon är oftast väldigt positiv och vill leva så länge som möjligt! Som ni förstår så har hon även sämre dagar då hon är ledsen och undrar hur livet kommer att sluta. Men hon kämpar vidare och tänker att imorgon är det en ny dag och då mår jag bättre. Mina barn tror jag är en stor anledning till att hon fortsätter kämpa på, samt att hon har Leif som är hennes nya man. Han är ett underbart stöd för henne och jag kan inte vara lyckligare över att hon har honom. Det finns nog inte någon bättre man än han. Min mamma kommer aldrig att bli fri från sin cancer, den är obotlig men hur länge hon kommer leva vet bara Gudarna..

När jag såg " I taket lyser stjärnorna" så slog det mig att det kan lika gärna vara min mamma som går bort.. (Förlåt att jag nu avslöjar mycket från filmen men det krävs för att jag ska kunna skriva det jag vill få ut.) Därför var filmen extra träffande för mig. Allt blev så otroligt verkligt...

Jag försöker ta vara på den tid jag har med min mamma och det tycker jag att ni ska göra också! Det gäller såklart alla som ni håller kär. Man vet faktiskt aldrig när dem vi älskar rycks ifrån oss. Visa er uppskattning och tala om för alla hur mycket dem betyder. För vem skulle inte ångra att man inte hade sagt till sin mamma hur mycket man älskar henne om hon dog imorgon? Lämna aldrig en diskution oavslutad, åk inte ifrån den du älskar utan att ni har blivit vänner. Jag försöker själv leva efter dem principerna. För jag vill inte att det sista jag sa till den jag älskar var hårda ord eller något elakt.

Hoppas du har fått svar på din fråga Sandra! Om det är något mer du vill veta så är det bara att fråga!

Ha det gott

I taket lyser stjärnorna

Gårdagen var med ett enda ord Annorlunda på ett bra vis ;-) Mer än så vill jag inte berätta...
Hur som helst så hade jag och Fina Carolina tänkt att gå på bio men det fanns inte ett skit som var värt att se så det blev att hyra film istället. Valet föll på I taket lyser stjärnorna som jag bara måste rekomendera alla att se! Den handlar om Jenna som är 14 år och bor tillsammans med sin mamma som är sjuk i cancer..

Jag och Carro grät oavbrutet den sista delen av filmen.. Så jävla sjukt.. Som ni förstår som förstärktes ju det hela med att min mamma är sjuk i cancer så det blev väldigt verkligt för mig..

Idag har jag vart helt slut i hjärnan och vi har vart iväg och fikat hemma hos mammsen där även min morbror och mormor var på besök. Sen vart vi bjudna på middag hos pappsen, det blev take away kina :-D


Imorgon är det fullt upp som vanligt!
Ja mina vänner som ni märker har jag inte så mycket att blogga om.. Kan bero på att jag är helt slut.. Men snart är jag tillbaka!

Älskar er!

Hallå där ute i natten...

Igår natt kom jag på att jag hade möte idag halv elva, vilket var tur att jag kom på för annars hade det blivit uppskjutet ännu en gång! Käkade lunch med tjejen jag är kontaktperson åt och sen träffade jag Erika och kollade runt lite på stan. Vi blev hungriga och det blev en dyr måltid för vi landade nämligen på en restaurang. Sen mötte vi upp Ylva och vi gick och kollade runt lite till, hittade inget så jag bestämde mig för att åka hem..

När jag går genom kungspassagen ser jag att det är 50% rea i BIK BOK butiken och självklart måste jag ju ta mig en titt. Det slutade med att jag vart 1200 kr fattigare... Men mycket kläder fick jag för det!

En jumpsuit
3 klänningar
1 kjol
1 tunika

Dock måste jag byta ena klänningen och kjolen, ska försöka åka och göra det imorgon så att det är gjort! Innan alla storlekar tar slut! Nu ska jag gå och lägga mig!

Natti natt


God kväll...



Det blev den här istället från easywhite.se! Den var billigare och innehöll exakt samma grejer! Så nu väntar jag på min avi från posten. Har dessutom klickat hem ett 6 månaders pack med linser eftersom att mina börjar ta slut! Kom nyss på att jag fortfarande väntar på min premie som jag skulle få från Fitness Magazine.. Måste nog ringa dem imorgon och höra vart den har tagit vägen.... Det har gått rätt lång tid nu! Det gillas inte!!!!

Förövrigt så vart middagen underbart god! Fantastisk smak upplevelse måste jag säga! Ska skriva upp receptet imorgon! Mollys dagis sommarfest vart som vanligt en succe´ då det bjöds på karusell åkning, ansiktsmålning, fiskedamm och mycket annat! Vädret var även detta år strålande och barnen hade jättetrevligt! Imorgon är det återigen en fullbokad dag och ska jag vara helt ärlig så längtar jag verkligen till helgen nu! Ser framemot lata dagar då inget står på agendan och man bara kan vara. Har vart mycket nu och jag behöver lite lugn och ro. Tror att det kommer bli en väldigt lugn och mysig helg, hoppas på fint väder så att jag och barnen kan vara ute...

Godnatt mina vänner!

Tandblekning



Har haft ett stort sug på att göra en tandblekning men känner inte alls för att spendera 2500:- på att göra det! Det är ju ett rån för mig med mammapenning! Så jag har tänkt att jag ska klicka hem ett sånt här kitt för 500 :- istället, vilket är hela 2000 kr billigare :-D

Idag har jag som vanligt fullt upp på agendan! Snart kommer Erica hit och jag ska hjälpa henne att fixa lite grejer inför studenten, sen så har jag möte vid två tiden med jobbet, klockan fyra så är det dags för Mollys dagis Vårfest! Efter den så ska som sagt mamma och Leif komma hit på middag!

Nu sover iallafall Olivia och jag håller på att göra iordning lite lunch, imorgon ska jag iväg på delegering och på torsdag är det arbetsintervju. Mycket som händer nu, men det är bara roligt! Hoppas bara att jag inte blir dålig nu. Så fort min tandblekning kommer så ska jag blogga om den och berätta om den är så effektiv som den påstår sig vara. Jag vet en bekant som har testat den och för henne har den funkat jättebra!!

Lite uppdatering

Jag vet att jag har vart otroligt dålig på att uppdatera om mitt liv på slutet! Men det har tyvärr också vart medvetet.. Men nu är jag tillbaka igen! Hoppas jag iallafall!

Förra helgen så var det fullspäckat schema precis hela helgen! Jobbade på fredagen och jag var så fruktansvärt trött att jag knappt orkade hålla ögonen öppna. Skippade träningen som jag hade planerat med Anneli, jag ville så gärna men jag var helt slut i kroppen. Åkte hem för att vila en stund och packa åt barnen som skulle få åka med morfar till stugan och vara där över helgen. Sen ringde Erika och peppade mig till att orka hitta på något. Så det blev en 3 rätters middag på REX och ett glas vin på det ;-) Fruktansvärt gott var det! Sen mötte vi upp Julia, Ylva och Emilia på Invito. Men vi stannade inte speciellt länge jag och Erika. På lördagen vart det en trött Sabina som slog upp sina bruna ögon... Började städa lite smått, gick och väckte min kompis som bor en gård nedanför mig, och försökte ladda inför festen som skulle hållas på Fabriken. Efter att vart föresenad ca en timma till förfesten så kom jag dit med andan i halsen! Vi var hemma hos Johanna och dem har så himla fint där hemma :-D

Sen fick vi skjuts till Fabriken där festen skulle hållas! Vi skulle alla se VM-kvalet mellan svergie och danmark! Fyyy faan vilken stämning vi hade!!! Vi sjöng och alla var så laddade.. Nu vet vi ju alla vad resultatet blev och det är ju inget att jubla över. Men stämningen, människorna och alkoholen gjorde festen superlyckad!!

Idag har båda barnen vart hemma eftersom att dagis är stängt idag. Imorrn är det sommarfest på Mollys dagis och senare så ska jag göra Sesamlax med chevre till middag då min mor och min styvfar kommer :-)
På onsdag ska jag på Ericas studentmottagning så det blir mysigt!
Torsdag ska jag på arbetsintervju och på fredag blir det nog badhuset med barnen om dem är friska!

Nu ska jag påbörja middagen här hemma, ikväll blir det kött och rostade rotsaker och potatis :-) *Mums*

Hej så länge

Nu kommer resten av bilderna från Norrbyskär!



Dem här blommorna växte vid en stock på en liten strand :-)





Pappa och Anki hade gjort en supergod middag till oss alla :-D



Pappa vid vår utegrill!


Olivia i sandlådan!

RSS 2.0