Hur ser din ideal man ut?

En sak jag har gått och funderat på ett tag den senaste tiden är att de flesta av oss har en bild av hur vår drömman eller drömkvinna ser ut och ska vara. Ett ämne eller frågeställning jag själv finner väldigt intressant. Personligen har min ideal kille i mina tankar vart en sportig brunett men hyfsad vältränad kropp, snygg häck, härlig humor, barnkär och visar världen att jag är hans kvinna...

Innan jag fick barn hade jag i mina drömmar önskat mig en man med lockigt hår och gröna ögon, de är bland det sexigaste jag vet hos killar.Självklart skulle han vara mörkhårig. Och det fick jag också, Basse har lockigt hår, vältränad, en bra man och en enastående fader. Jag hade inte kunnat få en bättre far till mina barn och jag är otroligt tacksam över att fortfarande finns i mitt liv, även om vi inte längre lever tillsammans.

Men om jag lämnar ämnet Basse och återgår till ämnet drömman/drömkvinna. Jag har insett att jag har levt med skygglappar eller mest bara ägnat mig åt att se dem killar som jag själv har som ideal. Idealet och verkligheten går sällan hand i hand. Den senaste tidens dejtande har klart bevisat detta.

Just nu träffar jag Mr.Y och han är långt ifrån mitt egentliga ideal. Han är mer av en "alternativ" kille som min bror uttryckte. Och så har det vart många gånger att man sitter och har sina drömmar och föreställningar om hur man vill ha det och det slutar med att man faller för den raka motsatsen.



Hugh Jackman är en riktig hunk och ett typiskt ideal för sånna killar som jag drömmer om!
Hur är Er drömman?



Måndag

Måndagar förknippar jag för det mesta med ångest, en ny vecka som börjar, första dagen på veckan man måste kliva upp tidigt, stress och allmänt bara jävliga måndagar. Trots min inte alltför vackra ögoninflammation som får människors blickar att stanna upp och rent ut sagt stirra sönder mig så har jag gått till skolan idag. Idag var det dags för mig att skärpa till mig efter två veckors mer eller mindre frånvaro på skolan. Mr. Y har tagit min tid, eller rättare sagt, jag har gett honom min tid. Dessutom har jag vart ordenligt förkyld.

Men idag är början på min nya mer ordentliga tillvaro som ska präglas av att bli kvitt min ögoninflammation så att jag kan se någorlunda vettig ut, komma igång med träningen igen som har fått lida en hel del på grund av mitt dåliga planerande samt mina jäkla förkylningar, skolarbeten som ska göras och mitt nya jobb som jag behöver göra klart min inskolning på.

Helgen har tillbringats tillsammans med Mr. Y på fredagen, (egentligen har mina senaste två veckor tillbringats med honom). Men nu har han tyvärr åkt iväg och kommer att stanna där borta ca 1 1/2 måndad, men jag hoppas på att när han kommer tillbaka så får jag ha honom en vecka för mig själv...


Eftersom att detta var ett utkast från början så har jag inte samma bloggflow som jag hade tidigare idag.
Nu väntar sängen! Godnatt

Lördag

I veckan som varit har barnen vart här hos mig och det har vart full rulle varje dag, med dagislämning, förskylda barn och en trött mamma som måste till skolan.. Ni som läser min blogg vet att jag inte vart flitig på sistone att uppdatera och jag tänker inte lova ännu en gång att det ska bli ändring på det för det är inte säkert jag kan hålla det.

Just nu är jag rätt förkyld men peppad inför en festlig kväll hemma hos min goda vän Carolina och hennes trevlige sambo Patrick! Lite alkohol i kroppen borde göra susen för min förkylning ;-)

Idag har jag och barnen tillsammans med Carolina vart på badhuset, tur att Carolina var en frisk fläkt som vanligt för jag kände mig rätt så risig vill jag lova! Barnen hade hur kul som helst och det var en fröjd att se dem leka i vattnet, fyllda med glädje och bus i kroppen. Trötta var vi allihopa efter ett par timmar i pluppbassängen, men nöjda och glada vilket är det viktigaste..

För er som är nyfikna på hur det går med Mr. X så han ett passerat kaptiel och in har Mr.Y klivit in! Hahaha
Han är riktigt go och glad och jag njuter för varje minut vi spenderar tillsammans. Den här gången ska jag inte analysera sönder saker och ting, det är ju som Ni vet min specialitet ;-) Jag ska försöka att bara leva i nuet!

Nä nu är det dags att natta barnen innan Basse kommer hit och passar dem!
Ha en bra helg!

RSS 2.0