Veckan är igång

Idag började skolan igen, känns bra att göra något och förhoppningsvis är det min sista termin på Komvux. Tanken är att jag ska söka till Naturtekniska basåret nästa termin. Det motiverar mig mycket kan jag lova! Fixade en mattebok idag, gratis så det känns bra att jag slapp lägga ut pengar på det. Igår bråkade jag med Mr. Y, vårt första bråk som ett officiellt par. Så jobbigt att bråka över telefon och det blir ofta alldeles för mycket missförstånd. Ska bli så skönt att ha honom hemma igen! I söndags var jag, Carolina och barnen på Leoslekland, det var superroligt och vi ska absolut åka dit fler gånger. Bilder kommer så småningom. Nu ska jag lägga barnen och sen blir det lite plugg innan Paradise Hotel börjar. Ha en bra kväll så länge!
//S

Äntligen är bilderna från tjejmiddagen här

Bloggen jävlades med mig efter att jag äntligen fick upp dem här korten.
Men här är dem iallafall :-)

Ännu en härlig dag!

 

 

Väcktes av att en man från körskolan ringde och sa att min lektion blivit inställd pga. att min körskolelärare var hemma med sjukt barn. Passade på att ringa några ärenden när jag liks hade vaknat. Låg och drog mig i sängen en stund till innan jag satte igång att laga frukost.

Min frukost

Gröt med blåbär,solrosfrön, pumpafrön och pinjenötter.

 

 

 

 

 

 


Bloggen är seg

Hade lovat att lägga ut bilderna från tjejmiddagen vi hade i somras, men bloggen är så seg, så jag fortsätter imorgon. Jag bjuder på dem här vackra tjejerna så länge :-)

Lycklig...

Veckan kunde inte ha börjat bättre, vaknade vid halv elva av Carolina ringde. Låg och drog mig i sängen en halvtimme, käkade frukost sen kom Carro och vi tog en härlig lång promenad längs Nydala sjön. Solen sken på våra ryggar och värmde oss medan vi gick och små pratade. Väl hemma igen så har jag sett på massa Gossip Girl avsnitt och gjort en fantastisk god omelett. Livet kan inte bli så mycket bättre just nu, sitter och tänker på hur lyckligt lottad jag egentligen är! Jag har underbara barn, en väldigt bra relation till mitt ex och en otroligt fin och underbar pojkvän som jag är så kär i :-) Ikväll är det fyspass med Mördar Barbro på IKSU! Är sjukt peppad, sen ska jag och pappa ut och övningsköra lite. Blir bra uppvärmning inför imorgon då jag har min första övningskörning på körskola på 6 år :-)

Jag har varit arg...

Ursäkta för den ofantligt dåliga uppdateringen på slutet, men när jag väl fick ett blogg sug så ville bloggen jävlas med mig. Jag hade nämligen skrivit ett långt och väldigt djupt inlägg om min mamma, kände att jag behövde skriva av mig efter besöket på sjukhuset. När jag väl skulle spara allt så försvann inlägget spårlöst och gick inte att återfinna. Jag som redan var trött, slut och allmänt nere ringde Carro i ren desperation för att beklaga mig och det hela slutade i tårar. Jag grät för att det jag hade skrivit betydde så mycket för mig, det var ett sätt att uttrycka mina tankar och min sorg över min mamma. Men nu känner jag att jag har förlåtit bloggen, åtminstone lite grann.
Kylan har tyvärr satt stopp för diverse ute aktiviteter med barnen, det är alldeles för kallt för att åka pulka enligt min mening. Men jag har hunnit med ett träningspass med Carro, dessutom toppade jag henne häromkvällen och då bestämde vi att trycka i oss allt godis vi bara kunde samt ostkrokar. Igår var Erika här på middag och det var mysigt att få träffa henne igen. Basse, jag och barnen åkte och handlade idag på Willys sen bjöd jag på hemma gjorda hamburgare. Carolina kom hit ikväll också och vi kikade på Let´s dance tillsammans med  barnen. Mr. Y är fortfarande kvar  nere i Uppsala och det känns som det är evigheter tills vi kommer träffas igen. Saknar honom väldigt mycket men vi hörs varje dag :-) Ska snart kasta mig i säng.
Ha en trevlig helg

Seg tisdag

Alldeles för kallt ute för att vilja vistas utomhus, jag och barnen tog en välförtjänt sovmorgon. Nu ska vi snart åka iväg för att hälsa på mamma på sjukhuset. Hon har blivit inlagd igen på grund av biverkningarna från cellgiftsbehandlingen. Min mamma har en väldigt positiv inställning till hennes sjukdom, trots att hon, precis vem som helst kan få sina svackor så ger hon inte efter! Det lever man långt på! Basse är snäll och skjutsar dit oss. Imorgon ska jag och pappa övningsköra för första gången på väldigt länge. Jag hoppas att det går bra, men det tror jag faktiskt. Min tanke är att ta körkortet innan sommaren, det skulle kännas sjukt bra! Ska försöka övertala pappa att vara träningsvakt imorgon också så att jag kan träna med Carro.
Saknar min baby nu.. Längtar tills han kommer hem igen.

Gammla minnen

Det är så fantastiskt när man tillsammans med en god vän kan minnas saker man gjort, eller upplevelser man delat. Just då upplevde man kanske det som jobbigt eller mindre roligt men i efterhand när man pratar om tokigheterna kan man få sig ett riktigt gott skratt istället. Tänk om det skulle hända en olycka och allt man har vart med om tidigare bara raderades ur minnet, fruktansvärt. Tyvärr händer det ju vissa även om det lyckligtvis inte är ofta. Alla upplevelser, jobbiga som bra formar din personlighet. Dem gör dig till den du är, utan mina minnen så skulle det nog vara väldigt grått. För när man är på dåligt humör kan man tänka på något roligt man gjort och känna sig lite gladare.
Idag har jag och min Baby gjort lammbog med hasselbackspotatis, sallad och god sås. Om ett tag ska vi ta oss ett härligt bad tillsammans. Känns helt ofattbart att vi är tillsammans, jag hade nästan gett upp hoppet på att det skulle bli vi, och precis när jag har bestämt mig för att nu får det vara nog. Det är allt eller inget och förmodligen blir det inget så inser han att han faktiskt vill vara tillsammans med mig.
Känner mig förövrigt inte i form då träningen har legat på latsidan och mitt kalori intag varit alltför högt. Men nu är det början på ett nytt år och jag tycker att man får unna sig lite lathet och godsaker under julen. Plus att jag är ju nykär! Om det är någon stund man får lov att njuta av livets goda så är det då! Nu ska jag pussa på min älskling!

Underbara och älskade

Olivia och pappa Basse, lika som bär?
En glad Molly hos farfar
Världens underbaraste ungar!
Molly, världens solstråle
Olivias 1-års dag tillsammans med pappa Basse
På julfika hemma hos underbara Carolina
Mina två absoluta favorit tjejer Carro och Erika
Jag och underbara Erika

2010

Julen har passerat alldeles för fort och snön har fortfarande inte slutat falla ner från himlen. Julaftonskvällen spenderades tillsammans med barnen, farmor, pappa, bror, styvbror,styvsyster 1 och 2 och styvmamma. Förra julen bestämde vi att att skippa julmaten 2009 och det gjorde vi också, nästan.. Dan före doppar dagen åt vi ett litet julbord tillsammans med på julafton åt vi tapas! Nyåret firades med vänner och det var till största delen alldeles förträffligt trevligt men tyvärr blev det också en tråkighet...
En annan nyhet är att ju numera inte kan titulera mig som singel längre :-) Jag och Mr. Y har nämligen bestämt oss för att vara ett par.. Det tog ett par månader innan han insåg att han var kär i mig :-) Men det känns väldigt bra.
Har inget blogg driv just nu så därför orkar jag inte skriva ett så roligt inlägg. Väntar på min baby nu som är och fixar lite saker hemma hos honom, han åker tillbaka till Uppsala imorgon eller på söndag. Konstverket är inte färdigt ännu. Så vi kommer vara ifrån varandra några veckor nu igen, men det känns faktiskt helt okej! Det är bra att inte vara upp i varann hela tiden. Jag får tid att ladda med träning, barnen och alla mina fantastiska vänner! På söndag eftermiddag ska jag träffa mitt andra tjejgäng, vi har inte träffats på länge så vi ska fika lite och skvallra om allt som hänt i våra liv på slutet. Blir skit roligt!
Bjuder på lite bilder som jag har hittat!
Molly och faster Tove sommaren 2009
Molly och moster Malin sommaren 2009
Molly och morbror Linus i jordgubbslandet sommaren 2009
Molly och moster Tove på kräftskivan som hölls av museet på Norrbyskär
En busig Olivia på kalas hos farfar

RSS 2.0