Sköna söndag

Jag och barnen tog oss en liten sovmorgon som var välbehövlig, åt en sen frukost och just nu badar tjejerna i badkaret så att dem är rena och fina när dem ska till sin pappa. I fredags städade jag ju som en tok, men vad hjälper det när man har två barn som drar fram precis allt och skräpar ner? Haha så det blir och ta en städning igen efter jag har lämnat dem.

Imorgon är det saker som ska fixas inför skolstarten på tisdag, måste ringa min studievägledare samt min mentor angående hur det är tänkt att jag ska läsa min sjukvårdskurs. Sen måste jag åka ner på stan och fixa böckerna som jag måste ha. Matteboken skulle jag få låna av en lärare som jag känner så det blir perfekt!

Nu måste jag ta hand om barnen!

Ciao

Molly och Mamma Dag



Idag har Olivia fått vara hos Mormor medan jag och Molly hade en dag för oss själva! Vi åkte ner på stan och jag lyckades som vanligt att bränna en del pengar på bl.a nya jeans, en kofta, ett par lackleggins, ett diadem och ny almencka.
H&M hade också fått en hel del nya kläder men det var stressigt så jag hade inte riktigt tid att kolla ordentligt. Vi gick på bio och såg Ice age 3, den var riktigt bra faktiskt! Sen fick Molly äta en glass innan det var dags att bege sig hemåt igen.

Jag är riktigt trött idag, igår var cyklade jag och Carro till IKSU och tränade ben, sen handla till middagen, sen var det dags att städa och laga mat samtidigt :-S.Markus kom hit och käkade med mig och barnen. Sen kom Mr X hit och vi såg film och hade mysigt.

Nu är det snart sängdags för ungarna och sen tänkte jag och Mackiz sen en film och umgås lite. Det är tur att man har en kompis som bor nära och som inte partner så man har nån att hänga med såhär en lördags kväll. Imorgon ska barnen hem till Basse igen, en vecka går väldigt fort. På tisdag drar skolan igång igen och jag känner mig faktiskt riktigt laddad.

Ha en bra kväll :-)
Kram

Sinnessjuk träningsvärk

I veckan återupptog jag mitt gymmande igen efter ett alltför långt uppehåll, kan säga att det känns kraftigt mycket i mina ömmande muskler just nu. Det är en skön känsla, men dock lite jobbigt när man inte riktigt kan röra sig lika obehindrat som annars. Olivia har börjat sin inskolning på dagis och enligt hennes far så går det bra. Min tur att ta över inskolningen till veckan, då även jag återgår till att bli student på heltid igen.

Känns bra att få ordning på tillvaron igen och få någon form av rutin på livet. Jag är väl egentligen inget stort fan av rutiner när det kommer till mig själv, men det är viktigt för barnen och förmodligen för mig också skulle jag tro.
Rutiner känns oerhört vuxet och någonstans inom mig finns den där tonåringen kvar som bara vill göra saker som jag känner för. Visserligen kan man nog inte leva livet efter den divisen, men lite spontanitet måste det finnas plats för.

Nu ska jag och min alltför ömma kropp pallra sig iväg till X.et och träffa barnen en stund.

Hörs senare!

PUSS

Tisdag

Hej Bloggen

Nu var det länge sedan jag skrev igen.. Måste verkligen börja bättra mig med uppdateringar och bilder.
I helgen som var så var det fullspäckat schema varje dag, på fredagen började jag med att åka till stranden med två killkompisar i det fantastiska vädret. Tro det eller ej, men jag satte min fot på bettnäs för första gången på två år!
Sen blev det hämtning av barnen och packa in allt i bilen för avfärd mot Norrbyskär (stugan). Museét hade ordnat kräftskiva och vädret var underbart! Barnen hade hur kul som helst :-)

Lördagmorgon så var det bara att packa ihop, åka båt hemmåt igen för att lasta om och dra vidare på släktträff i skellefteå.
Vädret var underbart och sällskapet fantastiskt! Massor av skratt och god mat förgyllde vår kväll.
Söndagmorgonen tog vi det bara lugnt, barnen var på stranden med Leif och vi käkade lunch i solskenet.
På eftermiddagen packade alla ihop och det var dags för hemfärd i Luddes extremt varma bil.
Tur att barnen fick åka med mamma och Leif för dem har ac i bilen.

Nu ska jag snart åka iväg och träna med Carolina, mitt första träningspass på nästan 3 månader. Efter det ska jag iväg på Tapas, pappa bjuder ;-)
Basse har barnen i veckan så jag är barnfri. Jag försöker ladda inför skolstarten och jag är riktigt peppad!

Ha det gott så länge

Lite ledsam kväll

Ibland måste man göra saker fast man inte vill... Men man inser att det är lika bra för det kommer aldrig att leda till något seriöst... Någonstans vet jag att han tycker om och jag tycker om honom, men det kanske inte är vår tid riktigt nu..
Saker är för komplicerade och de vet jag inte riktigt om jag vill ha i mitt liv faktiskt..

Men Du kommer att betyda mycket för mig oavsett...Och jag kommer att finnas där för dig om du behöver mig...

Imorgon drar jag, brorsan, syrran och barnen tillskäret för kräftskiva :-) Sen blir det skellefteå på lördagen :-)
Oj vad trött jag är nu

PUSS

RSS 2.0